IniciQui SomSectors d'activitatTasca SocialContacta amb DAU
  :: inici / el podòleg
     
 

El podòleg és l'especialista dels peus amb capacitat per diagnosticar, prevenir i tractar les seves afeccions.
   
 
capa posicion relativa

La podologia ha ampliat la seva actuació a diferents camps per aconseguir una major i més òptima cura dels peus. A continuació es descriuen breument els camps que actualment abarca la podologia.

L'ortopodologia.
Cada individu té uns peus únics i una relació particular amb el terrey que trepitja. Quan aquesta relació no està equilibrada cal un suport plantar fet a mida perquè s´adapti a les característiques de cada individu.

La podologia pediàtrica.
Cal donar gran importància a la cura dels peus dels infants per prevenir qualsevol anomalia de la postura durant el creixement, quan encara pot ser redreçada o educada. Una manera incorrecte de caminar pot comortar una mala ossificació que ja no es pot modificar i que pot malmetre el nostre aparell locomotor.

La podologia geriàtrica.
El pas del temps i les agressions no corregides fan que els peus de la gent gran requereixin una acurada atenció per mantenir la mobilitat.

La cirugia podolólogica.
La podologia ha desenvolupat tècniques específiques i precises per solventar molts dels problemes dels peus, augmentant la fiabilitat i l'eficàcia de la Cirugia, i disminuint, en molt, el temps de recuperació.

La biomecànica.
La funció del peu s'omple de contingut quan el cos es mou, dóna equilibri a la marxa i ens manté dempeus a cada pas. L' estui de la marxa mostra quin és el grau d'harmonia de tot l'aparell locomotor. És de gran impotància a nivell de la podologia esportiva.

El peu de risc (el peu diabètic).
Malalties com la diabetes o els problemes vasculars demanen una atenció molt especial sobre els peus.

 

 

 

Centre Clínic Podològic | Carrer Manso, 14 B | 08192 - Sant Quirze del Vallés | e-mail | Telf de contacte: 93.721.20.3093.721.20.30